Olemme käyneet muutamissa agilitykisoissa, mutta tulokset eivät ole olleet kovin mairittelevia. Tuodaan ne tässä kuitenkin esiin, että ei mene ihan vaan hehkutteluksi nämä viesti.

Meten kanssa 31.10. Hyvinkäällä JAU:n kisoissa saatiin aikaiseksi 2 x HYL ja yksi 15 vp:n tulos yliajalla. Pitäisiköhän meidän sittenkin harjoitella lisää??

Viimalle seuraavana päivänä Purinalla tuloksina 5 ja 10. Varsinkin eka rata oli tosi hieno ja vauhdikas, mutta harmittavasti viimeinen keppiväli unohtui pujotella ja siitä tuo vitonen.

8.11. suuntasimme Turkuun ATT:n kisoihin ja siellä taasen tutusti 2 x HYL ja yksi 15 vp:n tulos. Jotenkin kaikki radat tuntuivat menevän pieleen alusta lähtien ja sekä ohjaajan että koiran keskittymiskyky oli tainnut tällä kertaa jäädä kotiin Espooseen. Viimeiselle radalle saimme yleisöksi vielä Jyynin ja Johannan whippeteineen, mutta ei siitäkään tällä kertaa ollut apua

Mutta huomenna on päivä uusi ja taasen Purinalle! Viiman kanssa tämän syksyn viimeiset kaksi starttia ja sen jälkeen jäämme tauolle kisaamisesta ja vähän treeneistäkin. Mielikuvaharjoittelu sohvalla kuitenkin jatkuu läpi pimeän talven...