Kesälomat on takana ja on aika vähän päivitellä tuloksia kesän riennoista:

Viima HAU:n kisoissa 14.07.10

Viima on harrastanut agilitya innokkaasti kesän aikana, mutta toistaiseksi keräilemme vain hyl-tuloksia. Ehkä ne kohta muuttuvat sellaiseksi nol-tuloksiksi?? Viiman velipoika Ferro (C.T. Fiftysixty) sen sijaan on omistajansa ja ohjaajansa Outin kanssa pokanneet voittopokaaleja tämän tästä ja sitä myötä nousseet agilityn 2-luokkaan. Onnea heille kovasti ja menestystä jatkossa! Perässä tullaan... ennemmin tai myöhemmin ;)

31.07. käytiin Orivedellä kiihkeä kamppailu Whippet-Harrastajat ry:n Agilitymestaruudesta 2010. Kisaan osallistui yhteensä 9 whippettiä, meidän klaanista Mette kera lastensa Viiman ja Ferron. Mette onnistui parhaiten ja teki virheettömän radan pienellä yliajalla ja näin pikku-Möttiäinen kruunattiin tämän vuoden Agilitymestariksi. Hieno Mette!

Mestari-Mette :)

 

Kaikki sijoittuneet eli kolmanneksi tulleet Nopo & Hanna, me ja toiseksi tulleet Mette (siis toinen) & Pirjo.

 

17.07. näyteltiin HVK:n ryhmänäyttelyssä helteisen Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla. Onni sijoittui upeasti laatuarvosanalla erinomainen toiseksi avoimessa luokassa, johon osallistui peräti 15 urosta. Viima oli myös erinomaista laatua ilman sijoitusta valioluokassa.

Onni (Chosen Tricks Full Monty)