No niin, taas on urheiltu ja misseilty.

Eilen 5.9. kilpailtiin Whippet-Harrastajat ry:n agilitymestaruudesta Syysskaboissa Helsingin Purinalla. Kilpailuun osallistui 6 whippettiä; 4 ykköstä, 1 kakkonen ja 1 kolmosluokkalainen. Samana päivänä oli kaikille luokille 2 agilityrataa, joista A-kisa oli mestaruuskilpailumme, tuomarina Seppo Savikko.

 

Kuvassa Ferro & Outi, Myski & Anna, Sani & Liisa, Mette & Viima & Sanna, Armi & Hanna

Viiman kanssa hyllytettiin tyylikkäästi molemmat radat. Mette teki hienon 0-radan A-kisassa, mutta sai harmittavat 5,24 s yliaikaa, koska koiraa ohjasi toivoton tyyppi (minä), joka halusi varman tuloksen toivossa varmistella joka käänteessä. Tällä tuloksella Mette kuitenkin sijoittui mestiksissä toiseksi ja mikäs sen mukavampaa, kun voiton vei 1-luokassa kisaava oma poika Ferro (C.T. Fiftysixty) ja taitava ohjaajansa Outi tuloksella 5.

 

Whippetmestaruuksien kakkonen Mette ja Agilitymestari 2009 Ferro.

Toisella radalla Metellä paukkui sitten puomin alastulon kontakti ja taas se sama tätiurheilija ohjasi koiran sitten viimeisen esteen ohi eli kokonaistulos 10 ja lisäksi sitä kuuluisaa yliaikaa...

Sunnuntaina suuntasimme sateeseen Vantaalle; väsynyt koira ja väsynyt omistaja, viides!!! viikonloppu peräkkäin näyttelyä, kiitos, mutta nyt alkaa riittää. Onneksi tämä oli nyt sitten vuoden viimeinen. Mikähän siinä on, että aina ilmoittautumisvaiheessa nämä suunnitelmat ovat niin briljantteja??

Onni "The Salama" olikin jo paikalla, kun saavuimme. Hän lötkötteli retkinojatuolissa takki päällä, kun palvelijat pitivät isoa sateenvarjoa hänen yllään. Hyvin on poika isäntäväkensä opettanut. Onnille avoimesta luokasta EH/4, Viimalle valioluokasta ERI/3, tuomarina Seamus Oates Irlannista.